Valentine's Day
|
13 Feb 2011, 19:21
|||
|
|||
Eram in turnul astropufilor luandu-mi rochia de un albastru deschis m-am privit pentru a mia oara in oglinda sa fiu sigura ca e totul perfect,am coborat pana in Marea Sala pentru a vedea ultimele retusuri facute de Ema,imediat ce am deschis usa din sala ramasesem complet uimita.’Totul este asa de minunat.’am gandit eu rotinduma in sala,m-am dus catre Ema care aranja cativa trandafiri dintr-o vaza de pe masa Astropufilor.
“-Dabea astept sa inceapa petrecerea!”am tipat eu imbratisand-o pe Em. “-Imi place cum te-ai imbracat.”am strans-o si mai mult. “-Crezi ca o sa le placa si celorlalti?” "-Desigur!"spuse Ema. Am tras un scaun de la masa Cercetasilor asezandu-ma pe el privind usa salii sperand ca va veni cineva la petrecerea de Sfantul Valentin,nu prea imi placea Ziua Indragostitilor mai deloc dar ideea unei petreceri ma incanta foarte mult.Cand o persoana pasi in sala.Am fugit catre aceasta salutand-o si imbratisand-o. Ooc ![]() Si personajul meu: http://images2.fanpop.com/images/photos/...3-1800.jpg Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|