Wish you were here..
|
13 Feb 2011, 21:07
|||
|
|||
Eveline zambi apoi se indrepta spre oglinda.Stia ca avea sa vada ceea ce vedea mereu: pe sora ei langa ea.
Se aseza in fata oglinzi si se uita atenta.Prima oara isi vazu doar reflexia sa dar apoi langa ea nu aparu Serena ci aparu cineva pe care nu credea ca il va mai vedea. -Deci ce vezi? o intreba Abby. -Hmm cred ca stiu.E vorba de sora ta,nu? o intreba Bell zambindu-i linistitor. -Asa credeam si eu la inceput mormai Eveline neluandu-si ochii de pe cuplul imbratisat din oglinda. -Vezi altceva? intreba Bell surprinsa.Eveline stia de ce era asa surprinsa.Ii povestise lui Bell despre sora sa si despre cum o vedea mereu in oglinda.Acum insa,era diferit. -Da .. ma vad pe mine impreuna cu .. David. -David? intreba Abby nedumerita. -Cel pe care il vazusem in Cartea Timpului?Prietenul tau cu care te vei casatori? intreba Bell zambind larg.Abby se uita la cele doua,total nedumerita. -Da .. dar nu inteleg de ce no mai vad pe Serena. -Cred ca in sfarsit ai inteles ca nu tu esti de vina pentru ce i s-a intamplat si ca e fericita acolo unde e zise Bell. -Da .. cred ca da spuse Eveline zambind larg. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|