Valentine's Day
|
14 Feb 2011, 11:45
|||
|
|||
Zece minute mai tarziu am pasit pe scena.
" - Buna seara! Doamnelor si domnilor, pentru inceput, mi-ar placea sa fiti primii care vor asista la un numar de dans. Dawn Snow si Derek Reid" M-am retras intr-un colt al scenei, langa Tamara. Luminile s-au stins, lasand camera intr-un intuneric total. Doar un reflector isi imprastia razele in mijlocul scenei, dar acolo nu era nimeni. I-am zambit Tamarei cand s-a auzit prima toba. Era momentul. " - I... don't tell anyone about the way you hold my hand. I don't tell anyone about the things that we have planned" am inceput eu sa cant, ascultand pe jumatate acordul perfect al vocii Astropufei. Sora mea isi facu aparitia in spatele conului de lumina, fata vazandui-se slab. Privea spre locul unde se afla Derek si se invartea incet in jurul peticului de lumina. La refren si-au facut amandoi aparitia. " - You're gonna catch me. You're gonna catch if I fall" Aproape ca uitasem ce trebuia sa cant atunci cand miscarile celor doi devenira rapide. Dawn se lasa in jos, iar Derek o ridica rapid de incheieturi. Panglicile agatate de tavan se lasara pe scena, maturand suprafata neteda. Pana la momentul refrenului, dansul se calma din nou, cei doi invartindu-se printre panglici, elegant si eficient. Iar apoi Dawn ne zambi, intr-un mod ce prevestea surpriza. Se rasuci in panglicile aurii, iar muschii i se incordara. Se ridica, folosindu-se de fasiile de material, executand un numar ca la circ. " - I won't fall out of love, I won't fall out of..." Imaginea aceia nu aveam s-o uit curand. Dawn statea cumva cu susul in jos, deasupra lui Derek, precum o pasare inghetata in miimea de secunda in care isi ia zborul. " - Baby, if I've got you" Isi dadu drumul, rotindu-se pe panglica. Melodia s-a terminat, iar Derek a prins-o intr-o inclinare eleganta. 'Sis, te-ai intrecut pe tine insati' am gandit cand luminile s-au aprins. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|