Whisper.
|
05 Mar 2011, 19:35
|||
|
|||
Inainte sa merg pe aleea insorita,mi-am aranjat parul putin ondulat lasandu-l in bataia vantului mi-am indreptat blugii negrii mototoliti,dupa am oftat greu gandindu-ma ca aveam sa stau o zi intreaga cu parintii mei in Drumstrang vorbind si razand cu rudele lor foarte indepartate.Aveam o geanta mare la mine unde imi tineam noul animalut Akasha-un leopard de zapada alb si micut care se tot zbatea in cautarea aerului,tocmai il dobandisem cand parintii mei mi-au spus ca au cumparat un animal de casa si sperau sa am grija de el,acolo imi tineam si hainele de schimb,in caz ca aveam sa ma murdaresc,desi la mine nu era cazul.Atunci capul Akashei iesi afara din geanta mea uitandu-se speriata in jurul sau.
"-Akasha fii cuminte."am murmurat eu punandu-mi mana pe capul sau. "-Sa va fac cunostinta...Rosalie ea este Akasha."am chicotit eu usor scotand puiul de leopard afara. "-Tocmai ce a primit-o."am zambit eu. Rosalie lua in brate puiul de leopard mangindu-l usor pe cap,acesta se intinse usor scotand un sunet precum mieunatul facand-o pe Rose sa zabeasca si sa-l legene in brate.Akasha se intinse spre fata sa mangaind-o usor pe obraz cu labuta sa moale si catifelata dupa lingand-o.Dupa faza aceasta nu ma puteam abtine din ras,am luat leopardul punandu-l inapoi in geanta mea,sigur ii era somn dupa toata calatoria pana la Drumstrang.Chiar avea nevoie de somn,acum eram curioasa de ceea ce avea sa spuna Rosalie in legatura cu animalutul. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|