Prieteni neasteptati
|
09 Mar 2011, 22:32
|||
|
|||
Am incept toti patru sa fugim deoarece acestia erau destul de multi.Aruncam cu blesteme din ce in ce mai puternice datorita faptului ca eram destul de nervoasa.
"La naiba alergati mai repede ca sa putem sa ne oprim sa disparem!"Am zis strigand.Acestia incercara sa mareasca pasul pentru a putea disparea. "Ed,Em acum plecati catre padurea primilor nostrii pasi!"Am strigat rugandu-ma ca m-au inteles.Acestia ma aprobara Disparand.Am prins-o de mana pe Alice care era extenuata si am Disparut cu ea fix in momentul in care o vraja de neiertat era sa o atinga in spate.Am simtit cum pamantul imi atinge fata care era si asa foarte infierbantata.M-am ridicat cautand-o pe Alice care parea sa fie bine.Em' si Ed' venira repede in ajutorul nostru. "Ah va simtiti bine?"Ne intraba Emily care era fericita deoarece revedea locul copilariei noastre. "Da eu sunt bine si cred ca si Alice este!"Am zis cautandu-i privirea lui Alice care zambea. "Ma bucur mult ca ati reusit sa va amintiti locul copilariei noastre!"Am zis intorcandu-ma spre Alice. "Alice vezi casa aceea?Acolo m-am nascut."Am zis asta zambind ramand in amintiri. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|