Whisper.
|
11 Mar 2011, 22:07
|||
|
|||
Eram atat de cufundata in ganduri incat nu mi-am dat seama cand Tamara se indeparta putin de mine. Dar incotro? Nu mi-am dat seama imediat, insa dupa cateva minute am observat-o pe Tamara aflata la intersectia dintre locul unde eram noi si aleea spre care voiam sa ne indreptam. Era cu un baiat pe care se pare ca il cunostea , asa ca am preferat sa nu ii intrerup,dar imediat Tammy se indrepta catre mine. I-am luat leopardul de zapada in brate,care parea pierdut in spatiu. Am privit-o pe Tammy cerandu-i voie doar din priviri sa ma lase sa il tin in brate,iar aceasta dadu scurt din cap in semn aprobator.
Tamara rosise brusc in momentul in care il prezenta pe acel baiat pe nume Blake. Se pare ca este iubitul ei,sau cel putin asa credeam eu. "Esti Viperin?",l-am intrebat eu brusc observandu-i pelerina intunecata cu un firicel de verde pe ea. Tamara se uita la mine uimita , la fel ca acel baiat. "Pff,ma scuzati. Rosalie Andrews Blackfire ma numesc...!",am adaugat eu incercand sa nu par nepoliticoasa. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|