Whisper.
|
13 Mar 2011, 12:30
|||
|
|||
Ma simteam atat de bine la Drumstrang. Nu mai fusesem de ani buni aici cand fusesem cu verisoara mea, Ashlyn,iar acum ma aflu din nou la aceasta minunata scoala,plimbandu-ma prin imprejurimi cu o foarte buna prietena. Adevarul este ca nu credeam ca am sa mai vin aici vreodata. Nu stiam de ce,dar asa era pur si simplu.
Cineva aparu de dupa un copac si Tamara imi facu semn,iar in acel moment mi-am si dat seama cine era. Mi-am dat ochii peste cap,iar cand i-am ascultat vocea artagoasa , m-am strambat instinctiv la el. Mi-am dat din nou ochii peste cap observand cat de enervant poate fi acel baiat asa ca am spus fara sa ezit: "Baiat acesta are nevoie de o vraja care sa il faca sa uite totul!" In acel moment din gura mea iesi o incantatie care avea sa il faca pe 'micul' enervat sa uite si unde se afla. Am zambit malefic,apoi am imbratisat-o pe Tamara sperand sa nu se supere penru ceea ce am facut si in secunda urmatoare baiatul spuse pierdut: "Tamara?" Am chicotit usor apoi am raspuns eu in locul ei: "Chiar ea". ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|