|
|
13 Mar 2011, 13:41
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Baiatul acela imi tot scotea ochii cum ca daca nu l-as asculta va da fuga la parintii mei si le va spune fiecare miscare a mea m-am infuriat foarte tare gandindu-ma cu ce scandal s-ar fi iesit la aflarea vestii.Rosalie isi scoase bagheta afara facand o vraja incat sa-l faca pe acest baiat sa uite tot ce a vazut i-am zambit spunandu-i din priviri ca ii multumesc dar parca mai doream sa ii fac ceva.Am oftat punandu-mi mana afectiv pe obrazul sau aspru spunandu-i cu ajutorul miniti 'Eram eu cu o fata Rosalie in parc cu leopardul meu de zapada jucandu-ne.Vei uita tot.'am zambit intorcandu-ma cu spatele la el facandu-i o rana foarte dureroasa pe bratul stang.Acesta tipa speriat fugind de mine mancand pamantul,am inceput sa rad de el.Luandu-o pe Akasha in brate leganand-o spunandu-i ca nu va mai vedea acel caine urat si pe acel tip foarte ciudat."Ce i-ai facut?"intreba Rose speriata.Am chicotit putin povestindu-i despre a nu stiu cata putere noua descoperita ii explicasem cum statea lucrurile cand atingeam pe cineva ii spuneam ceea ce voiam eu sa fac si sa spuna.Mai pe scurt era ca si sclavu; meu.Rosalie spuse ca este foarte infioratoare puterea mea dar si folositoare.
M-am uitat la acel baiat cum pleca facandu-i cu mana trimitandu-i un sarut dandu-mi ochii peste cap razand m-am trantit la baza copacului mangaindu-mi micul leopard."Ce nemernic nu?"am pufnit eu lovind trunchiul copacului."Intotdeauna face asa imi urmareste fiecare miscare dar acuma chiar era sa o incurc."am spus eu putin speriata imaginandu-mi cearta dintre parintii mei si mine despre cine era acel baiat si de ce era mai mare ca mine.Mi se pare total stupid.Am inceput sa fredonaz un cantec pe care tocmai il incepusem acum cateva saptamanii speram sa imi iasa ca aveam sa il cant la ziua mamei mele.Isi facea o petrecere si voia sa se laude putin cu fica sa.Am chicotit la gandul acesta.Am asteptat ca Rosalie sa mai spuna ceva.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|