O plimbare in Sectorul Interzis
|
27 Mar 2011, 16:57
|||
|
|||
OOC: Nici eu nu am nimic cu voi
![]() ![]() Ahhh... Durere, in tot corpul, ma ardea o flacara mistuitoare...am simtit cum mi se indoaie genunchii, am cazut. Ma zvarcoleam pe podeaua rece. Am reusit cu greu sa-mi adun fortele si sa intrept bagheta catre Lilly. -" Crucio! " am rostit eu cu toata ura pe care am putut-o gasi in mine. Nu stiam daca vraja facuta de mine cu ultimele mele puteri avusese efect. Ultima imagine pe care am mai vazut-o a fost Eduard rostind o vraja catre Lilly. Dupa aceea am inchis ochii si am alunecat in intuneric si in durerea mea insuportabila. Se auzi un zgomot vag, ca si cum cineva s-ar izbi de un obiect fragil, apoi un tipat groaznic imi inunda auzul. Nu stiam cine tipase, cine era in avantaj, cine nu... nici macar nu stiam daca sunetele erau reale sau doar propria mea imaginatie cuprinsa de groaznica arsura, groaznica durere care-mi mistuia corpul. ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intamplari in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 40 | 5,400 |
12 Jul 2011, 15:31 Last Post: Desiree Rose Goth |
|
In sectorul interzis | Luna Slytherin | 2 | 1,345 |
15 Oct 2010, 11:15 Last Post: Luna Slytherin |
|
Regulament Sectorul Interzis & Nelamuriri & Anunturi | Katya Sokorov | 2 | 1,680 |
15 Oct 2010, 10:39 Last Post: Katya Sokorov |
|
Legitimatii Sectorul Interzis | Katya Sokorov | 1 | 1,770 |
19 Aug 2010, 13:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
O vizita in Sectorul Interzis | Bell Evans | 44 | 6,374 |
01 Aug 2010, 16:13 Last Post: Luna Slytherin |
|
Sectorul interzis | Ginny Malfoy | 33 | 5,197 |
17 Jan 2008, 09:54 Last Post: Gemini Andre |