Thread Closed 
O plimbare in Sectorul Interzis
27 Mar 2011, 17:24
Vraja Anaellei nu ma lovi in schimb cea a lui Eduard da. Ma trantise peste o masuta de sticla si imi provocase mai multe rani adanci. Am dat drumul blestemului care o tinea pe Anaella si m-am ridicat repede de pe jos scotandu-mi cateva cioburi din mana. Tipasem nu de durere sau ci de spaima sticla imi sfasiase maneca de la mana stanga si pe antebratul meu se putea vedea Semnul Intunecat pe care il poarta toti devoratorii mortii. Mi-am cuprins antebratul cu mana dreapta incercand sa ascund semnul dar Edueard scoase un tipat ingrozit.
"Esti o Devoratoare a Mortii!" exclama acesta.
Anaella se ridicase in picioare gafaind si isi acoperi gura cu mainile. Am lasat semnul sa se vada pentru ca nu mai avea nici un rost sa-l ascund si am incercat sa-mi sterg sangele de pe fata.
"Da sunt o devoratoare si nu-mi e frica sa va omor si da eu cautam cartea aceea si da ala era biletul meu." am zis printre dinti.
"Sa stii ca am sa tip pana vine un profesor si ai sa vezi tu ce o sa patesti." am amentita Eduard.
La auzul acestor vorbe am inceput sa rad in hohote. Pe cine credeau ei ca sperie? Am mai ucis oameni si inainte si nu-mi era frica sa fac asta acum si daca venea un profesor care era e problema!?

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: O plimbare in Sectorul Interzis - by Odette B. Malfoy - 27 Mar 2011, 17:24

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Intamplari in Sectorul Interzis Anaella L. Hathway 40 5,622 12 Jul 2011, 15:31
Last Post: Desiree Rose Goth
  In sectorul interzis Luna Slytherin 2 1,387 15 Oct 2010, 11:15
Last Post: Luna Slytherin
  Regulament Sectorul Interzis & Nelamuriri & Anunturi Katya Sokorov 2 1,721 15 Oct 2010, 10:39
Last Post: Katya Sokorov
  Legitimatii Sectorul Interzis Katya Sokorov 1 1,809 19 Aug 2010, 13:05
Last Post: Katya Sokorov
  O vizita in Sectorul Interzis Bell Evans 44 6,890 01 Aug 2010, 16:13
Last Post: Luna Slytherin
  Sectorul interzis Ginny Malfoy 33 5,510 17 Jan 2008, 09:54
Last Post: Gemini Andre