O plimbare in Sectorul Interzis
|
27 Mar 2011, 17:33
|||
|
|||
Gafaind, m-am ridicat in picioare. O priveam uimita pe Lilly. Nu-mi venea sa cred. Un Devorator al Mortii in scoala in anul V. De aceeasi varsta cu mine. Nu intelegeam de ce ma mir. Raul poate pune stapanire pe toti, indiferent de varsta pe care o avea cineva. Ce noroc, Eduard ii distrase atentia si am scapat de blestem.
-" Imperio! " striga Eduard cu bagheta atintita asupra lui Lilly. Degeaba. Un Devorator al Mortii cum e ea nu are cum sa fie atinsa de un blestem aruncat de un baiat din anul IV. -" Crucio! " am mai incercat eu o data. Nu mi-a iesit nici mie vraja. Cred ca doar a intepat-o un pic, nicidecum s-o raneasca. Adevarul era ca eu nu puteam uri asa cum ura ea ne ura pe noi. Doar un Devorator al Mortii putea fi asa de crud. -" Haide-ti ce mai asteptati, omorati-ma!" ne provoca ea. Ceea ce era ciudat e ca nu venea nimeni. In mod normal Snape ar fi fost aici de mult timp. ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intamplari in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 40 | 5,397 |
12 Jul 2011, 15:31 Last Post: Desiree Rose Goth |
|
In sectorul interzis | Luna Slytherin | 2 | 1,345 |
15 Oct 2010, 11:15 Last Post: Luna Slytherin |
|
Regulament Sectorul Interzis & Nelamuriri & Anunturi | Katya Sokorov | 2 | 1,680 |
15 Oct 2010, 10:39 Last Post: Katya Sokorov |
|
Legitimatii Sectorul Interzis | Katya Sokorov | 1 | 1,770 |
19 Aug 2010, 13:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
O vizita in Sectorul Interzis | Bell Evans | 44 | 6,370 |
01 Aug 2010, 16:13 Last Post: Luna Slytherin |
|
Sectorul interzis | Ginny Malfoy | 33 | 5,196 |
17 Jan 2008, 09:54 Last Post: Gemini Andre |