O plimbare in Sectorul Interzis
|
27 Mar 2011, 20:30
|||
|
|||
Bineinteles ca nu ala era trucul si acum se presupunea ca Eduard trebuia sa atace dar nu se prinse de faza prea devreme. In biblioteca era o lumina slaba care batea din spate si puteam vedea umbra lui Eduard. Cand acesta insfarsit se prinse l-am vazut in umbra cum ridica baghta si m-am aruncat intr-o parte cand acesta striga "Stupefy".
"Se pare ca m-am prins de micul tau plan inainte sa se prinda Eduard." am zis ridicandu-ma de pe jos si incepand sa rad. devenea plictisitor vroiam sa mai citesc si sa mai exersez vraji din cartea "Vraji negre, periculoase, letale de Victoria Blackmagic". M-am indreptat spre raftul pe care o lasasem si am luat-o in mana ducandu-ma printre rafturi. Dupa ce m-am adancit suficient de tare in Sectorul Interzis am deschis cu grija cartea incepand sa citesc. Erau vraji destul de interesante si eficiente. Inca ii auzeam pe Eduard si Anaella cum ma cautau. M-am gandit sa-i sperii putin asa ca am soptit "Serpensortia." de doua ori. Le-am spus serpilor sa stea nemiscati in fata mea. Ei ma puteau intelege pentru ca puteam vorbi reptomita. Cand Anaella si Eduard ma inconjurara am inceput sa le poruncesc serpilor sa ii atace. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intamplari in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 40 | 5,402 |
12 Jul 2011, 15:31 Last Post: Desiree Rose Goth |
|
In sectorul interzis | Luna Slytherin | 2 | 1,346 |
15 Oct 2010, 11:15 Last Post: Luna Slytherin |
|
Regulament Sectorul Interzis & Nelamuriri & Anunturi | Katya Sokorov | 2 | 1,680 |
15 Oct 2010, 10:39 Last Post: Katya Sokorov |
|
Legitimatii Sectorul Interzis | Katya Sokorov | 1 | 1,770 |
19 Aug 2010, 13:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
O vizita in Sectorul Interzis | Bell Evans | 44 | 6,378 |
01 Aug 2010, 16:13 Last Post: Luna Slytherin |
|
Sectorul interzis | Ginny Malfoy | 33 | 5,199 |
17 Jan 2008, 09:54 Last Post: Gemini Andre |