So .. Let's run away
|
03 Apr 2011, 13:21
(This post was last modified: 03 Apr 2011, 13:41 by Rosalie Vivienne Alden.)
|||
|
|||
De dimineata pana acum,aproape de ora sapte seara nu am avut stare. Nu stiu ce e cu mine,insa pur si simplu nu pot sa stau locului. Ma intreb intruna ce se mai intampla in jurul meu,desi ieri iesisem prin imprejurimi. Simteam ca Porrin este pe aproape,iar gandul acesta ma nelinistea si mai tare. Adevarul este ca in ultimul timp am avut parte de multe altercatii cu el si cu prietenul sau Charles, deci ar fi posibil sa nu fi venit astazi asa de aproape de Hogwarts! Insa eu nu ma voi linisti pana nu aflu...
Mi-am luat o pereche de pantaloni de trening ce mi-i cumparase mama recent dintr-un magazin Incuiat sportiv si o bluzita rosie cu gluga - preferata mea. De mult nu ma mai imbracasem asa de lejer,dar acum consideram ca trebuie sa fiu cat mai 'libera' pentru a putea ... alerga. Avusesem in noaptea trecuta o viziune ce nu mi-a placut mai deloc si trebuia sa ma conving de contrariul,desi nu prea credeam fiindca mereu se indeplinea ceea ce visam,ceea ce vedeam inainte. Nu voiam sa ma vada cineva plecand,asa ca desi era aproape,am Disparut in Padurea Interzisa. OOC: Only one person, please. ^_^ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|