Thread Closed 
Relax,take it easy ...
03 Apr 2011, 15:07 (This post was last modified: 03 Apr 2011, 15:27 by Rosalie Vivienne Alden.)
Relax, take it easy...
[Image: 2hmzbz7.jpg]

Vacanta de vara. In sfarsit. Puteam sa am parte putin de liniste. Gata cu Devoratorii, gata cu serviciul de la Minister pentru o saptamana si gata pentru cateva luni ca profesoara. Am rasuflat usurata. Eram foarte antuziasmata de o noua excursie. De cand fusesem cu sora mea Kate la Miami la casa de vara a familiei noastre nu mai fusesem acolo. Au trecut ani buni de atunci si imi era dor de acel loc. Abia asteptam sa vad in ce stare mai e casa. Desi mama si tata angajasera pe cineva care sa stea acolo si sa aiba grija de vila eu nu ma prea incredeam in necunoscuti. Zilele acestea am fost acasa la ai mei sa imi dea cheia si cateva sfaturi , bineinteles. Apoi m-am gandit cu cine as putea sa merg acolo. Prin gand imediat mi-a trecut Eveline,draga mea Cercetasa. De foarte mult timp nu mai vorbisem cu ea si cand vorbeam abia daca aveam timp sa ne salutam si sa ne mai intrebam ce face. Ma bucur ca a acceptat sa mearga intr-o vacanta la casa de vara a alor mei.

Ea deja isi terminase bagajul,dar eu tot mai imi gaseam mereu cate ceva sa pun. Ba ca am uitat aia, ba ca mai am nevoie si de aia ... Ei,bine , mereu am fost asa! Mi-a fost dor de vara,iar acum in sfarsit puteam sa port ceva lejer pe mine si cel mai important: sa las roba deoparte pentru moment. Desi mi-am luat una de Adulta la mine pentru orice eventualitate nici nu am cea mai mica intentie sa o folosesc prea curand,sper ca niciodata pe parcursul acestei vacante!
M-am imbracat intr-o rochita turcoaz de vara pana la genunchi si m-am incaltat cu niste sandalute albe cu toc. Ultimul accesoriu,cel mai important detaliu: o pereche de ochelari de soare superbi primiti de ziua mea.
Am iesit in fata Hogwartsului observand-o pe Eveline stand pe bagaje plictisita,sau mai degraba nerabdatoare:
"Ev!!! Let's have some fun!!!", am tipat eu razand.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Relax,take it easy ... - by Rosalie Vivienne Alden - 03 Apr 2011, 15:07
RE: Relax,take it easy ... - by Evelyn Steel - 03 Apr 2011, 15:42
RE: Relax,take it easy ... - by Evelyn Steel - 03 Apr 2011, 16:02
RE: Relax,take it easy ... - by Evelyn Steel - 03 Apr 2011, 16:57
RE: Relax,take it easy ... - by Evelyn Steel - 03 Apr 2011, 17:57
RE: Relax,take it easy ... - by Evelyn Steel - 03 Apr 2011, 19:47
RE: Relax,take it easy ... - by Evelyn Steel - 04 Apr 2011, 19:15
RE: Relax,take it easy ... - by Evelyn Steel - 08 Apr 2011, 21:21