Thread Closed 
Relax,take it easy ...
03 Apr 2011, 15:51
Doamne,cat de dor imi era de o astfel de vacanta. O vacanta cu prieteni,nu cu parintii. Am oftat amintindu-mi ca prima data trebuie sa trecem pe la ei acasa pentru a imi da ultimele sfaturi si pentru a o revedea pe Eveline. In fine,adevarul este ca mama mi-a spus ca mai trebuie sa ne dea ceva. Cine stie la ce se gandea ea in astfel de momente cand plecam in excursii. Cu siguranta, ceva sa ne protejeze de rele sau ceva in acest gen. Oricum,o ador pe mama mea. Mereu stia ce este cel mai bine pentru mine,mereu facea ca totul sa mi se para perfect, sa am impresia ca traiesc intr-o lume de basm, chiar si acum desi nu mai sunt un copil. Mereu cand ma aflam prin preajma ei ma simteam din nou un copil neajutorat care avea nevoie de afectiunea parintilor. Cand am ajuns in fata imenselor porti de la Hogwarts mi-am intors privirea catre Eveline rostind cat mai entuziasmata:
"Esti pregatita de o vacanta de neuitat? Dar mai intai sa dam ochii cu mama mea pisaloaga.. ?"
Ultima propozitie am spus-o gesticuland in semn de 'bla,bla,bla' si am ras alaturi de Eveline. Aceasta dadu aprobator din cap. Am luat-o de brat si am aparut in Pestera lui Godric,la resedinta Andrews Blackfire,un loc aproape sfant pentru mine.
Mama ne intampina in poarta vilei facandu-ma sa tresar.
"O,mama !..",am spus eu dandu-mi ochii peste cap,dar apoi imbratisand-o fiindca mi-a fost un dor de ea .. Nu mai venisem pe acasa din cauza celor petrecute in castel,iar acum eram doar in trecere...

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Relax,take it easy ... - by Evelyn Steel - 03 Apr 2011, 15:42
RE: Relax,take it easy ... - by Rosalie Vivienne Alden - 03 Apr 2011, 15:51
RE: Relax,take it easy ... - by Evelyn Steel - 03 Apr 2011, 16:02
RE: Relax,take it easy ... - by Evelyn Steel - 03 Apr 2011, 16:57
RE: Relax,take it easy ... - by Evelyn Steel - 03 Apr 2011, 17:57
RE: Relax,take it easy ... - by Evelyn Steel - 03 Apr 2011, 19:47
RE: Relax,take it easy ... - by Evelyn Steel - 04 Apr 2011, 19:15
RE: Relax,take it easy ... - by Evelyn Steel - 08 Apr 2011, 21:21