Thread Closed 
Relax,take it easy ...
03 Apr 2011, 17:14
E lesne de inteles ca mama mea era imprevizibila,dar totusi nu ma gandeam la un dar atat de frumos pentru plecare. Ne-a mai urat un 'Drum bun' sincer si o calduroasa imbratisare fiecareia dintre noi doua,apoi dupa ce am gustat din prajiturele si restul ni le-a pus prin bagaje ratacite, ne-a condus intr-un final pana la poarta facandu-ne cu mana. Am Disparut amandoua facandu-i cu mana mamei. Avand in vedere ca vom Disparea pana in Miami nu vom ajunge chiar in cinci secunde, cum ar fi o Disparitie normala , ci cu doua-trei secunde in plus. Speram insa, sa nu ni se faca rau pentru a ne putea distra de indata ce ajumgem. 20 iunie- o zi perfecta pentru a incepe o vacanta perfecta: fara lupte,certuri,vraji ... practic fara magie. Ei bine, poate doar putin la mentinerea curateniei.
In momentul in care am ajuns in fata vilei am zambit cu gura pana la urechi. 'In sfarsit!' , mi-am spus entuziasmata in gand. Marea se intindea in spatele casei pe o portiune nelimitata , netinand cont de vreme,de timp sau de orice altceva.

Am luat cheia si am deschis nerabdatoare,apoi poftind-o pe Eveline inauntru am rostit zambind:
"Bun venit in Casa de Vacanta a familiei Andrews Blackfire!"
Deoarece sunase prea formal am inceput amandoua sa radem trantind bagajele pe unde am apucat.
"Stai,stai!", am rostit amintindu-mi ceva,apoi am adaugat: "Ai uitat ca mai trebuie sa ne si instalam? Camera ta in dreapta,iar camera mea in stanga. Du-te uite-te si vii si imi spui ce parere ai! Daca nu e ok,facem schimb!", am murmurat razand din nou.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Relax,take it easy ... - by Evelyn Steel - 03 Apr 2011, 15:42
RE: Relax,take it easy ... - by Evelyn Steel - 03 Apr 2011, 16:02
RE: Relax,take it easy ... - by Evelyn Steel - 03 Apr 2011, 16:57
RE: Relax,take it easy ... - by Rosalie Vivienne Alden - 03 Apr 2011, 17:14
RE: Relax,take it easy ... - by Evelyn Steel - 03 Apr 2011, 17:57
RE: Relax,take it easy ... - by Evelyn Steel - 03 Apr 2011, 19:47
RE: Relax,take it easy ... - by Evelyn Steel - 04 Apr 2011, 19:15
RE: Relax,take it easy ... - by Evelyn Steel - 08 Apr 2011, 21:21