Relax,take it easy ...
|
03 Apr 2011, 18:41
|||
|
|||
Dupa ce i-am aratat Evelinei camera m-am indreptat spre vechea mea camera,cea in care imi aveam eu 'culcusul' de fiecare data cand veneam in vacanta la Miami. Peretii erau turcoaz,iar draperia turcoaz de la fereastra am dat-o la o parte pentru a putea observa cu bucurie piscina din curtea din spate. Am suras usor doar gandindu-ma cat de frumoasa va fi vacanta de vara. M-am uitat la bagaje si m-am bosumflat imediat. Adica ce inseamna asta? Va trebui sa despachetez inainte sa ma pot distra in piscina,sau direct la plaja langa mare? Este inuman. Brusc,am tresarit amintindu-mi ca trebuie sa ma duc sa vad cum s-a instalat Cercetasa.
Am ciocanit in usa si am zambit cand Ev' spusese ca pot intra. Se pare ca i-a placut camera,dupa cum imi spusese tocmai ea mai tarziu. Mi-am dres glasul,apoi am rostit entuziasta: "Haide,lasa bagajele! Sau nu .. Ia-ti doar dresul de baie si ce mai ai tu nevoie pentru plaja si haide odata! Mi-a fost asa de dor de vacantele mele petrecute aici! Te las sa iti rezolvi treburile,sa te schimbi pana ma duc si eu sa fac acelasi lucru!" Am inchis usa dupa mine,apoi cand m-am intors in camera mea mi-am desfacut o parte din bagaje luandu-mi cam douazeci de minute. Intr-un final,prin toata invalmaseala aia, mi-am gasit si eu dresul de baie verde pe care mi-l cumparasem vara trecuta. M-am imbracat cu el in graba,mi-am lasat in camera accesorile luandu-mi doar ochelarii de soare,punandu-mi niste pantaloni scurti negri si un tricou verde cu o broscuta desenata si am batut din nou la usa Evelinei. "Esti gata sa mergem la mare sau la piscina?",am intrebat-o eu pe Cercetasa asteptand raspunsul de dupa usa din partea ei. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|