|
|
04 Apr 2011, 12:02
(This post was last modified: 04 Apr 2011, 12:03 by Rachelle Hathaway.)
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Cantam iar cu Rosalie la chitara nu mai facusem asta de cand eram cu in anul cinci sau sase.Cand ii veni pe moment un cantec rugandu-ma sa-l incercam am tipat fericita un da mare pentru ca eram curioasa sa vad ce va vrea sa cantam si imi placea mult sa stau cu ea.Rosalie se uita atenta la chitara cantand ce ii trecuse acum cateva minute prin cap.Cand incepuse chiar iubeam melodia pe care o canta era asa de frumoasa incat ma facea sa o cant de mai multe ori.Era minunata am inceput si eu sa cant o data cu ea zambind cand Akasha se urca pe chitara mea incurcandu-ma."Ce rea esti."am spus eu lunad-o in brate sarutand-o pe cap.Aceasta ma mangaie cu labuta pe fata facandu-ma ca chicotesc.
Am facut sa dispara chitarile din mainile noastre plimbandu-ne linistite pe aleeile Drumstrangului.Se facuse dintr-o data rece ceea ce ma enerva teribil.Mi-am scos bagheta facand sa apara pe mine un plover rosu cu un cordon.Am zambit cand ma incalzisem intreband-o pe Rosalie daca vrea si ea unul ca sa nu raceasca.Aceasta clatina din cap spunandu-mi ca ii este bine.Am ridicat din umeri luandu-mi leopardul de zapada punandu-l in geanta mea mare."Ce vom mai face azi?"am intrebat eu plictisita."Ce spui sa imi cunosti parintii?"am spus eu vesela gandindu-ma ca ar fi chiar minunat.Parintii mei trebuia sa imi cunoasta toti prieteni nu?
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|