Thread Closed 
Relax,take it easy ...
09 Apr 2011, 16:01
I-am zambit Cercetasei in semn de sustinere,apoi ca sa fiu sigura ca intelsese si mesajul i-am spus pe un ton incurajator:
"Ev', stii ca poti sa ai incredere in mine, stii ca te poti baza pe mine oricand si pentru orice!"
Aceasta surase usor , apoi dadu aprobator din cap. Am zambit din nou si am stat sa privim apusul, apoi am sugerat sa ne indreptam catre casa , care nu se afla foarte departe de noi. In timp ce mergeam am mai povestit putin si am si ras de amintirile unor intamplari haioase de-ale noastre.
Imi facea placere sa depanez amintiri alaturi de Eveline, o buna prietena. Avusesem parte si de intamplari minunate,dar si de altele mai putin fericite,de care insa ne aminteam cu drag acum.
Ajunse in casa, i-am urat "Noapte buna!", deoarece deja eram obosite si mai trebuia sa ne desfacem fiecare bagajele cum trebuie, fiindca pana acum nu avusesem timp.
I-am oferit o scurta imbratisare si am luat-o fiecare spre camera sa cu gnadul la ziua minunata ce trecuse.
Ajunsa in camera mea, am luat legatua cu mama prin acel medalion vrajit pentru a ii multumi pentru aceasta minunata vacanta si pentru a ii spune ce am facut in prima zi din ea.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Relax,take it easy ... - by Evelyn Steel - 03 Apr 2011, 15:42
RE: Relax,take it easy ... - by Evelyn Steel - 03 Apr 2011, 16:02
RE: Relax,take it easy ... - by Evelyn Steel - 03 Apr 2011, 16:57
RE: Relax,take it easy ... - by Evelyn Steel - 03 Apr 2011, 17:57
RE: Relax,take it easy ... - by Evelyn Steel - 03 Apr 2011, 19:47
RE: Relax,take it easy ... - by Evelyn Steel - 04 Apr 2011, 19:15
RE: Relax,take it easy ... - by Evelyn Steel - 08 Apr 2011, 21:21
RE: Relax,take it easy ... - by Evelyn Steel - 09 Apr 2011, 15:45