|
|
09 Apr 2011, 23:39
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
Am mers pe aleile pietruite ale Drumstrangului incercand sa imi gasesc parintii pe aleile parasite in incercarea de a-mi gasi parintii,dar nici urma de ei si nici nu stiam cum sa dau de ei.Nimeni nu era aici,nu se auzea nici o bataie de inima respiratia unei persoane.Totul era asa de pustiu incat ma speriasem la un moment dat gandindu-ma daca ar mai trebui sa continui sa caut.Dar parintii mei?Mereu ma asteptau nu puteau sa plece pur si simplu si daca voiau sa paraseasca locul ma anuntau."Unde sunteti?"am murmurat eu ingrijorata uitandu-ma speriata in jurul meu cand vazusem o suvita de par satena care arata ca a mamei mele.Am oftat usurata alergand cu Rosalie de mana pana la ea cand am atins persoana de umar si cand se intoarse nu era mama mea-Kayla.Rudele mele indepartate,mama tipului enervant,imi zambi scurt dandu-mi parul de pe fata strambandu-ma la ea.
"Unde imi sunt parintii mei?"am spus eu pe un ton nervos,aceasta ridica din umeri zambind de parca nici nu o interesa ce se intampla cu ruda ei,am oftat cand am vazut acel copil enervant incercand sa se dea la mine strambandu-se dandu-ma la o parte din calea sa cand isi puse mana pe umarul meu."Dispari."am spus eu scarbita luand-o pe Rosalie de mana cautand-o iar pe mama mea,eram putin speriata pentru ca nu stiam unde imi erau parintii."Ce facem acum?"am spus eu uitandu-ma in jurul meu speriata.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|