Don't lie me
|
12 Apr 2011, 23:28
|||
|
|||
Parca din departare Eliza auzise ce spunea mama lui Rosalie : ,,Imi pare rau pentru surioara ta. Sper sa isi revina in curand."
Nu-i nimic . Isi va reveni imediat . Cred , zise ea pe un ton nu prea convingator . Incet , slab , se auzea o vibratie . Fata isi dusese imediat mana la buzunarul pantalonilor . Telefonul . Scuzati-ma.. mama . Zi ! Da .. am ajuns , nu a iesit inca , pai .. ma sta o ora . Nu stiu ce are . E posibil . Bine . Cand vii ? Grabeste-te ! . Din receptor , se putea auzi , un glas pitigaiat , nervos , semn ca o certa pe fata . Ahh.. nu vreau sa sar asa peste discutia voastra , dar , vroiam sa stiu , daca veti mai sta la spital , sau veti pleca. occ: aah , facem ceva actiune? gen , eu m-am gandit ca matusa ta sa aiba cativa dusmani care vroiau sa o omore , iar mama ta stie , chiar din titlul ,, don' lie me ''. Tu iti dai seama ca cineva iti vrea zilele , ii spui intr-un final mamei tale ce te doare , si astfel iti va spune intreaga poveste . Sorry , este doar o idee ![]() ![]() ![]() "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|