Thread Closed 
O gustarica in miez de noapte
14 Apr 2011, 19:47
Eliza aproape era sa dea jos niste oua .
Reao ! Ma lasi pe mine ? Ehh , glumeam . Bine , sa incepem . Hmm .. deci sa vedem , avem spaghete , si bulion , da , e aici , soo , putem face spaghete , dar eu una nu cred ca ne vom satura cu ele , deci , acesta va fi primul fel . Te rog , sa notezi . Urmatorul fel , avem carnea aceasta congelata , putem sa facem o friptura .Ahh, vrei fasole ? Eu una nnu prea stiu ce sa prepar cu ele , deci le pun inapoi in frigider . Asa.. daca facem friptura trebuie sa facem si o .. ca sa fie mai bun , deci , vom prepara si o salata . Mazarea o alaturam fripturii . Carnatii trebuie incalziti , si pusi pe foc . Asa .. si ca desert , vrei un tort ? Avem tot ce ne trebuie : faina , oua , lapte e ? , margarina , si ciocolata ca decoratie .zise Eliza , amintindu-si tot ce preparase mama ei acasa .
Si daca vrei , sa facem si un bors , ca sa ne fie mai usor ? Apropo , poti sa pui niste muzica ? Ca sa avem niste spor ! ii propuse fetei .

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: O gustarica in miez de noapte - by Eliza G. Blest - 14 Apr 2011, 19:47

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  O gustare in miez de noapte [ cu Gabriel von Hise] Nathan Vermont 0 1,460 25 Jan 2012, 19:31
Last Post: Nathan Vermont
  spiridusi de casa in tura de noapte... ioanamalfoy 13 3,201 05 Jun 2010, 16:24
Last Post: ioanamalfoy