Pe taramul migdalat
|
18 Apr 2011, 11:43
|||
|
|||
Chelnerita incepu sa spuna mai multe lucruri pe limba-i mama,dupa care pleca enervata.
"Ce a zis?" intreba Bell zambind. "Ne-a bagat doar in origini...savureaza-ti sucul " raspunse fosta cercetasa luand cu hotarare paharul cu suc in mana. Insa se opri cand acesta era la nivelul nasului. 'Bineee...acummi-e frica' isi spuse,dupa care inchise ochii si dadu pe gat jumatate din lichid,lucru care o facuse pe Bell sa ramana cu ochii mari cateva sacunde. "N-ai murit?" sopti aceasta. "Nuuuu...e bunnn! Gusta! Nu stiu ce e,dar e foarte bun! Mai vreau!" izbucni Shayera parca innebunita de gustul sucului...sau ce-o fi fost ala. "Pfff...e limonada! " "Daaa...dar e limonada coreeana! E ceva important! Cate lucruri pe ziua de azi...am baut limonada coreeana,ne-a injurat o chelnerita,lumea din local ne-a privit mult timp...nu conteaza ca si-au luat cruci si au chemat exorcizarea,ne-au privit macar! " Bell inca era tacura,prinvindu-si prietena cum incerca sa se gandeasca la lucruri numai bune. "Deci tie totul ti se pare perfect,nu?" intreba la un moment dat,dupa ce Shayera isi terminase discursul despre privirile coreenilor. "Da...e perfect...si totul e..."Insa se opri cu privirea spre usa,unde intra un grup de tineri. "Si eiiii sunt la feeeeeeel! " "Stai...se uita lumea la tine,saliveaza in servetel...o sa zic ca iti este rau si gata. " sopti cercetasa intinzandu-i un pachet de servetele-batistute. "Ce sa-mi faci? Papilele mele gustative isi revin atunci cand vad ceva...~suspin~ " ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|