Pe taramul migdalat
|
18 Apr 2011, 12:15
|||
|
|||
"Yayyyy...juseu,juseu! " Spuse rapid bruneta,zambetul de pe fata atingandu-i usor si urechile.
Chelnerul zambi fermecator dupa care le privi cateva clipe. "Stiiii...nu cred ca e chelner,Shery! Cred ca e de la paza!" sopti Bell. "Are you...de la paza?" Barbatul se incrunta neintelegand nimic. Se intoarse spre cei patru si le spuse ceva pe coreeana,lucru care ii facuse pe doi dintre acestia sa se ridice si sa te intrepte spre cele doua. "Shayera...cand dau semnalul,fugi...astia ne dau afara! " "Stai chilly...mi-ar placea sa fiu luata de fundul pantalonilor si sa fiu azvarlita...de eiiiii" spuse fata privindu-i cu nesat. "Ok...we'll translate." Ii spuse unul dintre ei chelnerului si se intoarse spremasa fetelor. "Fara fund al pantalonilor?" Intreba Shayera dezamagita. "What? We'll help you..." "Awwww...Thank you God! " sopti Bell privindu-si "translatorul". "What?...God? Awww...I think I look like him,like God! " spuse baiatul zambind si asezandu-se in fata cercetasei,privind-o indelung. "Yessss...You are two gods...can we be your slaves?" intreba Shayera suspinand. "Hammm?" Bell pufni usor in ras,vrand sa acopere gafa facuta de prietena sa.Nu ca nu i-as fi placut sa fie sclava unui coreean,ci nu vroia sa para disperata. "We are...ummmmh...we are witches!" "Daaa...perfect,scapa-ne spunand ca suntem vrajitoare.Nune mai cred disperate...ci si nebune! " sopti Shayera apropiindu-se de umarul cercetasei. "Taci ca stiu ce fac! We are two witches! Haha...you know,in Europe is an amazing show.We are actresses! So...that's the reason of our behavior.We are not crazy!" Cele doua repirara usurate. 'Ce tare e Bell asta! 'isi spuse bruneta in gand,inca privindu-si coreeanul. "Awwww...you are not crazy!" izbucni unul dintre baieti.Se intoarse spre ceilalti doi de la masa alaturata si le striga: "Come here! They are not crazy! The are two girls from Europe,they are cute and they are actresses! They have monnyyyy! " "Cam multi 'they',dar e bineeee" sopti Shayera admirandu-si prietena.Era asa geniala! ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|