Castigatorii Cupei Caselor VI: CERCETASII !
|
19 Apr 2011, 13:03
|||
|
|||
A mai trecut un an si pot sa spun ca a fost cel mai interesant - cea mai interesanta cupa, si totodata, cea mai palpitanta. As vrea sa le multumesc Cercetasilor si sa le spun cat de mandra sunt de aceasta casa. Mi'au dat ocazia sa invat multe lucruri, printre care se numara munca in echipa si unitatea in ceea ce priveste un grup de oameni care lupta pentru atingerea unui ideal. Stiu ca poate uneori am fost prea insistenta, sau poate cicalitoare. Dar am facut'o pentru binele casei pentru ca am vrut ca de data aceasta sa fie trecut numele nostru pe trofeul de la Hogwarts. Si am reusit; insa nu singura, pentru ca singura nu aveam mari sanse. Alaturi de voi. Noi toti am facut posibil acel vis pe care orice Casa de la Hogwarts il are - castigarea Cupei. Tin sa ii felicit pe toti pentru activitatea depusa la rpg, pentru stilul de rpg - multi vi l'ati imbunatatit, inclusiv eu, iar acesta e un lucru foarte foarte bun - si pentru toata munca pe care ati facut'o pe acest forum. Veti ramane mereu cercetasii mei, chiar daca nu voi mai fi Sefa de la cupa viitoare. Mult succes in continuare si nu uitati ca v'am iubit si va voi iubi si atunci cand voi fi Vrajitor Adult >
![]() Nu in ultimul rand as vrea sa felicit si celelalte case, precum si conducatorii lor. Nu stii cum e daca nu te afli in pielea unui Sef de Casa. Alice, Ema, Ronnie. Bafta in continuare si respectul meu pentru munca depusa aici! Desiree, iti spun de pe acum succes la conducerea Casei Cercetasilor si mult noroc la cupa viitoare. Si sa nu uit de admini; Raizen, Kennya si Kayla. Ar trebui ca toti sa va multumim si voua pentru ce ati facut din Dark Mark. Pentru ca ati introdus Cupa si restul lucrurilor minunate. Sunteti trei admini fara de care acest forum ar fi la pamant. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|