Pe taramul migdalat
|
24 Apr 2011, 20:10
|||
|
|||
"Dar stii...am putea trage detimp...cat stam aici?O luna.Dupa ce plecam,crezi ca o sa ne mai caute?" murmura Shayera muscandu-si buza superioara.
Bell nu scoase nici un sunet...suspina lung si isi privi sora putin ingrijorata. "Heiiii...nu putem sa vrajim o revista? In care sa aparem ca doua actrite?Si ceva interviu pe acolo...facem asta diseara,dupa ce scapam de ei. " adauga rapid bruneta impuscandu-si degetele de la mana stanga...un tic. "Si putem sa zicem caaaa...sa declaram ca ne-am retras...adica am vrut sa facem liceul,facultatea...si nu avem timp si de show-uri...bla,bla,bla,stii tu." se repezi Bell. "O sa parem tocilare...." "Mai bine tocilare decat mincinoase!" replica din nou cercetasa si cazu pe ganduri pentru cateva secunde. "Deci...ceea ce trebuie sa facem e sa scapam de ziua asta si sa facem tampenia asta.Suntem tari!" spuse Shayera lasandu-i un zambet fugitiv sa ii acepere fata. Sora sa o privi cateva clipe,si zambi sieaca o maniaca. "Deciiii...pot sama bucur de Lee'ul meu?!" spuse entuziasmata. "Looogic!" "Evans sisters rullz!Sper numai sa nu se indragosteasca de noi!" "Ceee? As pupa cerul si pamantul!" "Am vrea noi!" "Da...chiar am vrea!" ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|