Thread Closed 
Complicated
24 Apr 2011, 23:34
  • O urma de zambet aparu pe chipul palid, incadrat usor de suvite de par lungi si ciufulite; era o lume noua. Si totusi, avea unele clipe cand voia din rasputeri sa isi ia vechea viata de la capat. Sa mearga din nou la castel..sa mearga din nou la ore, in Turn; sa'si petreaca timpul cu Cercetasii ei.
    Realiza ca inca tacea, desi gandurile ii navalisera iar printre amintirile incetosate.
    "-E ciudat" raspunse ea, scurt.
    Ridica usor din umeri, privind'o pe Ema; ii era destul de greu sa vorbeasca despre asta. Inca nu reusise sa se obisnuiasca cu noua ei viata. Poate pentru ca era mult prea..noua.

Se simtea ca un strain in propria viata; desi era constienta ca e tot Bell Evans. Pentru ca pe plan fizic nu se schimbase mai deloc. Ramasese aceeasi; dar pe plan emotional, intampina destul de multe probleme. Era insa mandra de ea ca trecuse peste momentele dificile, peste despartirea de Edward si plecarea uneia din surori de la castel. Dar ramasasera unele rani care inca nu se vindecasera. Care erau acolo, adanc ascunse intre faldurile inimii, gata sa elibereze durere in fiecare moment de vulnerabilitate.

"-..am asteptat atat de mult clipa asta si mi'am facut atat de multe planuri, incat acum am ramas surprinsa de simplitatea cu care imi traiesc viata. Mari sperante, cam asa le'as numi. Pentru ca nu am facut nimic care sa imi schimbe rutina de zi cu zi. Probabil ca atunci cand va incepe anul la Hogwarts, totul va fi diferit" continua ea, cu un glas usor absent.
    Se simtea vinovata fata de Ema; pentru ca nu se straduise niciodata sa o cunoasca. Iar acum facea eforturi destul de mari sa nu spuna ceva gresit, sau nepotrivit. Era insa constienta ca soimeanca stia destul de multe lucruri despre ea. Poate mult mai multe decat stia Bell despre ea.

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Complicated - by Bell Evans - 24 Apr 2011, 19:23
RE: Complicated - by Ema Snow - 24 Apr 2011, 19:37
RE: Complicated - by Bell Evans - 24 Apr 2011, 21:19
RE: Complicated - by Ema Snow - 24 Apr 2011, 21:36
RE: Complicated - by Bell Evans - 24 Apr 2011, 23:34
RE: Complicated - by Ema Snow - 25 Apr 2011, 18:28
RE: Complicated - by Bell Evans - 26 Apr 2011, 09:59
RE: Complicated - by Ema Snow - 27 Apr 2011, 19:50
RE: Complicated - by Bell Evans - 29 Apr 2011, 20:31