Sectorul interzis
|
02 Jan 2008, 14:39
|||
|
|||
hermione parcurse sectorul ... deodata vazu ceva ce lucea .
merse incet sa vada ce este . lua carteai o deschise ... citi titlul " cele 1000 de camere ascunse" camere ascunse ? era imposibil . deodata lesina pe jos si adormi . dupa circa 8 ore se trezi in bratele lui Leon " ce s-a intamplat " intreba el " cartea ! unde e ?" tipa ea " ce carte ? " intreba el speriiat " cele 1000 de camere ascunse ! unde e cartea ? " nu se poate ....." " ce nu se poate ? spune-mi ! ce e cu aceea carte ? de ce am lessinat ? " " se spune ca e o carte foarte bine pazita . cine o deschide moare pe loc . este ceva miraculos cu am supravietuit " " trebuie sa ma intorc! " " nu . in nici un caz nu te las sa te intorci acolo " se rasti el " ce-ti pasa tie de mine ? " e daoria mea de sef de camera . eu nu sunt pus aici de forma . am un rol nu crezi?" " trebuie sa mai vad cartea aia !" " nu ! daca te duci acolo ii voi spunde lui Dumbledore si vei fi exmatriculata" " n-ai face asta !" " e spre binele tau" " am nevoie de odihna " " ok te las sa dormi" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intamplari in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 40 | 5,501 |
12 Jul 2011, 15:31 Last Post: Desiree Rose Goth |
|
O plimbare in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 21 | 3,903 |
31 Mar 2011, 01:27 Last Post: Jack Diggory |
|
In sectorul interzis | Luna Slytherin | 2 | 1,350 |
15 Oct 2010, 11:15 Last Post: Luna Slytherin |
|
Regulament Sectorul Interzis & Nelamuriri & Anunturi | Katya Sokorov | 2 | 1,683 |
15 Oct 2010, 10:39 Last Post: Katya Sokorov |
|
Legitimatii Sectorul Interzis | Katya Sokorov | 1 | 1,777 |
19 Aug 2010, 13:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
O vizita in Sectorul Interzis | Bell Evans | 44 | 6,446 |
01 Aug 2010, 16:13 Last Post: Luna Slytherin |