|
|
08 Jun 2011, 20:50
(This post was last modified: 08 Jun 2011, 20:50 by Bell Evans.)
|
|
Bell Evans
|
RP Posts: 2896
Casa: Niciuna
Galeoni: 4367
Animal: Bufnita alba - Eowyn
|
|
- Bell isi ridica usor privirile spre chipul fetitei ce isi incolacise mainile firave, neobisnuit de albe, in jurul taliei soimencei. Zambi, incercand sa realizeze ce anume facea copilul.
"-Se pare ca te place" chicoti ea, cu glasul scazut.
Ema zambi, aparent incantata; micuta o privi cu ochii mari si un suras larg; era atat de frumoasa, o adevarata intruchipare a inocentei copilariei intr'o fiinta umana.
"-Cum te cheama?" o intreba Bell, impreunandu'si mainile pe masa.
Fetita isi muta ochii pe chipul ei, pironind'o cu privirea; ii zambi timida, dupa care isi desprinse mainile din jurul Emei.
"-Juliette" raspunse fata.
Avea o voce dulce, pitigaiata, specifica micutilor. Nu erai om daca nu te induiosa tonul plapand, plin de nesiguranta, si totodata dorindu'se a fi indraznet.
Soimeanca se aseza din nou la masa, incercand sa nu o scape din ochi pe Juliette. Se intoarse spre masa alaturata, la care statea un tanar. Nici el nu parea sa isi scape micuta din priviri, pentru ca ii urmarea fiecare miscare.
"-Oare or fi rude?!" murmura Bell, incercand sa intrebe astfel incat Juliette sa nu auda.
Urma o clipa de tacere, in care Ema ridica usor din umeri.
"-E fratele meu" remarca Juliette, cu o urma de mandrie in glasul vioi.
Fosta cercetasa isi dadu ochii peste cap, zambind; probabil el invata la castel, din moment ce Ema o vazuse pe sora sa atat de des in Hogsmeade. Il analiza pret de cateva minute, incercand sa isi aduca aminte daca il mai vazuse si inainte.
In cele din urma baiatul se ridica de la masa alaturata si veni spre ele.
"-Imi pare rau daca sora mea v'a deranjat" spuse el, cu o voce lipsita de inflexiuni.
Chipul ii era insa strabatut de un suras plin de afectiune cand privi micuta copila; o lua usor de mana si o privi cu blandete.
"-Nu ne'a deranjat; e un copil minunat" ii raspunse Bell, plina de incredere.
El clatina usor din cap, cu ochii sclipindu'i de mandrie.
"-Eu sunt John" remarca tanarul, dupa alte cateva minute de tacere.
OOC: Mii de scuze ca nu am continuat; am uitat de rpg'ul asta.
|
|
Messages In This Thread |
RE: Complicated - by Bell Evans - 08 Jun 2011, 20:50
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|