Just.Be.Silent!
|
05 Jul 2011, 18:57
|||
|
|||
Intrebarea rece a fetei o lasase uimita pe Claire . "Bine , ma pun cu cineva care pare a fi geamana mea . Perfect , e ca si cum ma lupt cu mine insumi . Great ! Fix ce urasc ! " Claire ii intoarse privirea , la fel de rece ca si ei , pe care nici macar focul n.o mai putea incalzi .
-Intreb deoarece regulamentul spune ca nimeni nu are voie sa plece din scoala oricand doreste el . Desigur , aceasta regula e obligatoriu sa o ascult si eu , dar am permisiunea de la seful de casa , Plesneala , ii zise ei , total indiferenta si scosese de sub roba o foaie de pergament cu o semnatura maricica . Semnatura lui Plesneala . -Deci , cu alte cuvinte , pot sa stiu de la ce casa apartii si ce cauti aici ? Daca nu raspunzi , vei avea de a face cu directorul . "Joaca tare , nu am ce ii face . La urma urmei , sunt viperina ! " The princess of Kensas empire ![]() "Cars passing by - representing my life I ain't old but I ain't young enough to cry like a baby And I'm so scared but I won't tell you for fear you'll hate me more" |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Silent night ...[Partea I] | Cresseda E d'Guillaume | 10 | 2,306 |
13 Dec 2011, 05:07 Last Post: Cresseda E d'Guillaume |