Thread Closed 
Freedom , mnah , no way !
05 Jul 2011, 21:14
~ Eliza's POV ~
Imi placea mult de Ema . Era asa de calma , de linistita , de visatoare . Dar totusi foarte realista . Ma bucuram ca imi petreceam timpul cu ea . Intotdeauna fusese amabila cu mine si chiar ma ajutase uneori si acelasi lucru i.am facut si eu , daca ma gandeam atent . Insa o intrebare ma scosese din gandurile mele :
"Ce planuri ai pentru aceasta vacanta?"
"Ce voi face eu ? In afara faptului sa ma arunc in prapastii , de pe munti , de pe blocuri/case nu prea am in minte . Dar totusi , as vrea sa ma plimb printr.o padure linistita . Insa nu ii voi spune prima parte Emei . S.ar speria la culme " , imi spuneam eu amuzata .
-Ce sa fac ? Pai ... ce se face de obicei in vacanta ? Obligatoriu , uiti de scoala ! Asta e pe primul loc de pe lista fiecarei persoane . In orice caz , eu . Apoi , poate ca voi iesi putin la niste plimbari singuratice , nocturne , cum imi place mie , prin niste paduri . Poate ca am vizitez niste orase mari . Sau poate m.or lua parintii mei nu stiu pe unde prin cosmos . Glumeam , nu fac ei asa ceva . Ma vor trimite cu naveta spatiala spre bunici . Asta vor face din prima cand voi pune piciorul in casa . Nici nu va trebui sa mai despachetez , i.am spus eu amuzata de ideile pe care le aveam in minte .

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Freedom , mnah , no way ! - by Eliza G. Blest - 04 Jul 2011, 14:05
RE: Freedom , mnah , no way ! - by Ema Snow - 05 Jul 2011, 14:42
RE: Freedom , mnah , no way ! - by Ema Snow - 05 Jul 2011, 19:05
RE: Freedom , mnah , no way ! - by Ema Snow - 05 Jul 2011, 20:25
RE: Freedom , mnah , no way ! - by Eliza G. Blest - 05 Jul 2011, 21:14
RE: Freedom , mnah , no way ! - by Ema Snow - 06 Jul 2011, 07:39
RE: Freedom , mnah , no way ! - by Ema Snow - 07 Jul 2011, 11:02
RE: Freedom , mnah , no way ! - by Ema Snow - 07 Jul 2011, 12:03