Discutzii la masa
|
04 Jan 2008, 20:31
|||
|
|||
- Ei bine eu am facut niste Graffitti in stilul Incuiatilor, adica ,,,,, cu spary-uri si trebuie sa merg pana la baie sa ma spal, si sa beau niste apa, mi-e foarte sete, dupa cat am alergat! zise Raizen si se indrepta spre baie.
Vazand ca vin si fetele dupa el zise: - Hei! baia fetelor e intr-acolo ! - A da scuza-ne, ne admiram operele atat de entuziasmate incat nu mai stiam ce trebuie sa facem. Mda ne ducem si noi pana la baie, zise Ginny. - Ne vedem aici peste, aaa... , 15 min, e de ajuns ? intreba Avril. - Desigur, zise Raizen si se indrepta spre baie. Peste 15 minute se reunira si Avril zise: - Ei acum trebuie sa aflam ce au facut restul nu ? - Mda, eu zic sa mergem la sala de clasa a lui Snape, e posibils a fie cu toti acolo, zise Sakura. - Ok, sa mergem, dar fiti prudenti, ii avertiza Avril. Mersara pana la sala unde preda noul director al scolii ,Snape, si se uitara in liniste pe crapatura usii. - Cum ati indraznit ? Cum va permitetis a faceti asa ceva ? racnea Snape la Iris, Aylin si Julia, care erau tinuti strans de trei Viperini printre care si Draco. - Trebuie sa facem ceva sa ii ajutam ! Are cineva vreo idee ? intreba Avril. - Am putea crea o diversiune! raspunse Raizen. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O masa copioasa | Jack Lionheart | 9 | 2,502 |
25 Jul 2011, 10:36 Last Post: Ema Snow |
|
La masa Cercetasilor | Rebecca D. Black | 1 | 1,136 |
18 Jul 2011, 23:27 Last Post: Effy K. Dietrich |
|
La masa cu Ochii-de-Soim | Serena van der Woodsen | 5 | 1,874 |