The sweet taste of silent
|
06 Jul 2011, 00:37
|||
|
|||
Hoah...gustul imbietor al linistii! isi spuse Melisse multumita de sine, in timp ce citea pentru prima oara cartea "Student=profesor". Era o carte care, din punctul ei de vedere, spunea numai aberatii. Era o oarecare poveste despre un baiat in anul II care a trebuit sa le predea celor din anul I materia de "Transfigurare". Ok, poate nu ar trebui numite doar 'aberatii', insa tot Melisse nu era foarte multumita de acea carte.
Oricum, in ciuda parerii sale, nu putea pur si simplu sa lase cartea din mana. Nu lasa niciun obiect neterminat, si asta facea inca de mica. Chiar daca nu ii placea, tot se chinuia sa o citeasca de la cap la coada, prefacandu-se ca ii place, pentru ca numai asa ii poate da o sansa cartii. Buna! Nu te-am mai vazut pe-aici. se auzise o voce. Melisse isi ridica capul din carte doar pana la ochi, pentru a vedea cine a intrat in vorba cu ea. Chiar daca profesoara nu o cunostea, Mell tot o stia de la ora de Previziuni despre Viitor. - Buna ziua! ii raspunse Mell la salut, punand semnul de carte la pagina ramasa si inchizand cartea, dupa care se ridicase in picioare. Eu sunt Melisse Yvonne Carter, eleva noua la ora dumneavoastra. continua ea dand mana. Insa, daca va e mai usor, imi puteti spune Mell. Melisse zambi. Eveline ii spuse cat de super este profesoara, una dintre preferatele surorii ei de altfel. # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|