Thread Closed 
Freedom , mnah , no way !
06 Jul 2011, 17:21
~Eliza's POV~
Fata mi s.a intunecat imediat cand Ema rostise intrebarea ce ii statea pe buze : "De ce sa vrea parintii tai sa te trimita la bunici?" Nu ma asteptam ca ea sa ma intrebe . Desigur , era o intrebare personala si nu acceptam ca cineva sa se bage prea mult in viata mea .
Simteam cum sangele imi clocotea in mine si cum imi minte tipa cineva spunandu.mi cu ura cuvintele : "Pedepsesti.o!" Am stat putin pe ganduri daca sa fac asta sau nu . Imi aminteam toate momentele cu ea si deodata mi.a venit un gand " Stiam ca ea nu se comporta asa , dar oamenii se mai schimba si mai prind curaj , ceea ce uneori e bine si alteori e rau , dr in cazul de fata , nu vreau sa ii fac nimic rau Emei . Imi este prietena si nu merita asa o tortura ! "
Instantaneu , tipetele din capul meu disparusera si fericita in sinea mea , i.am raspuns Emei , cu un nod strans in gat , ceea ce imi displacea defel ."Teama .. "
-De ce ? Pai.. cum sa iti zic , parintii mei au obiceiul sa petreaca mult timp cu sora mea mai mica , si , ca sa nu iasa scandal , deoarece atunci cand dam ochii una cu alta , ajungem la o cearta fara margini . Fara alte explicatii , parintii mei au discutat si a ramas ca eu sa merg la bunici de fiecare data cand ajung acasa . Nu ma prea multumeste , dar pe moment nu pot sa comentez prea mult . Astept sa termin scoala si apoi voi fi libera ! i.am spus eu , si un zambet aparuse pe fata mea .

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Freedom , mnah , no way ! - by Eliza G. Blest - 04 Jul 2011, 14:05
RE: Freedom , mnah , no way ! - by Ema Snow - 05 Jul 2011, 14:42
RE: Freedom , mnah , no way ! - by Ema Snow - 05 Jul 2011, 19:05
RE: Freedom , mnah , no way ! - by Ema Snow - 05 Jul 2011, 20:25
RE: Freedom , mnah , no way ! - by Ema Snow - 06 Jul 2011, 07:39
RE: Freedom , mnah , no way ! - by Eliza G. Blest - 06 Jul 2011, 17:21
RE: Freedom , mnah , no way ! - by Ema Snow - 07 Jul 2011, 11:02
RE: Freedom , mnah , no way ! - by Ema Snow - 07 Jul 2011, 12:03