I'm trying to take the right choice
|
06 Jul 2011, 18:10
|||
|
|||
Prin padurea linistita si desigur , interzisa pentru elevii scolii , se plimba o fata , cu un par verde de ziceai ca se misca o frunza de sus .
Aceasta sarea peste copaci cazuti , privea cerul senin de toamna , lucru ce nu se intampla prea des in acel anotimp , si se gandea la mii de chestii . Si unul dintre ele era ... familia . Nu ii statea in obicei sa se gandeasca la rudele ei . De obicei era tratata sever de catre acestia , lucru ce nu il suporta deloc . Dar totusi , mintea ei zburase spre casa ei , spre amintirile ei frumoase cu parintii ei , pana sa apara sora ei mai mica ce ii stricase toata viata . "Ohh...de ce mi s.a intamplat tocmai mie asta ? De ce nu ma pot intelege macar o data cu sora mea . Cer chiar atat de mult ? " Fel si fel de intrebari luau locul amintirilor si gandurilor ei melancolice si totusi , o idee ii venise in minte . "Si un beculet s.a aprins deasupra mea ! " spuse ea in gluma . Luandu.si privirea de la cerul minunat si singuratic . Repede , fugise spre Hambarul Bufnitelor , mintea ei fiind concentrata la ce sa ii transmita surorei ei . Insa , in drum daduse de o fata pe care o recunoscuse din prima . "Asta e culmea ! Cand e vorba de sormea , dau de .. " -Hey Rosalie ! i.a spus ea , ajungand.o din urma . Raspunsul ei venise pe data : "Hei , buna!" -Ce faci ? Ce se intampla cu tine ? "E cam abatuta si putin agitata . Ce o fi cu ea ? " "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|