Just.Be.Silent!
|
06 Jul 2011, 19:28
|||
|
|||
Fiind in pravalie , cauta cu privirea ceva ce sa ii trezeasca interesul . Insa ceva o oprea . Ceva o strangea de stomac .
"Ce o mai fi si asta ? Nu mi s.a mai intamplat asa ceva ! " isi zise ea putin speriata . Apoi fata cu care se ,,certase '' venise dupa ea . "No ! Nu mai vreau si alta cearta ! Ma simt si asa destul de rau ! " se gandise ea si dadu din nas a dezgust . Dar cand fata a inceput sa se prezinte , Claire ramase cu o fata ca picata din cer . -Ahm poftim ? o intrebase ea complet aiurita dar isi revenise repede . Claire Afere . Incantata . Si desigur , ne vom vedea la scoala , ii zise ea inca putin ametita dar durerea de la stomac i se mai alinase putin . -Ahm..pot sa iti cer putin ajutorul ? Am nevoie sa gasesc un cadou pentru ai mei , caci in curand e vacanta si merg acasa . Dar nu stiu ce sa le aduc de pe planeta aceasta !!! exclamase ea terorizata la acel gand . The princess of Kensas empire ![]() "Cars passing by - representing my life I ain't old but I ain't young enough to cry like a baby And I'm so scared but I won't tell you for fear you'll hate me more" |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Silent night ...[Partea I] | Cresseda E d'Guillaume | 10 | 2,306 |
13 Dec 2011, 05:07 Last Post: Cresseda E d'Guillaume |