I'm trying to take the right choice
|
06 Jul 2011, 20:10
|||
|
|||
Era ceva ciudat cu Rosalie . Se simtea in aer . "Tot nu imi convine ceea ce se intampla , dar prefer sa nu o stresez " , si.a spus ea , dandu.si totusi seama ca nu este treaba ei ce este in viata personala a celorlalte persoane . "La urma urmei , nici macar eu nu suport acest lucru , de ce altii sa o faca ? Si cred ca si Rosalie e la fel ca mine . Cine ar putea accepta ca cineva sa intre cu forta in viata personala a acestora ? Cu siguranta , nu eu ! "
"Ce spui sa intram in hambar? Trebuie sa trimit o scrisoare acasa." Eliza daduse usor din cap , in semn de acceptare si totusi , bucurie . -Chiar acolo vroiam sa merg si eu . Si eu vreau sa o trimit acasa .. insa nu parintilor , ii zise ei , putin rusinata . "De obicei cand trimiti o scrisoare spre casa , le.o dai parintilor , nu suriorei mai mici . Dar oricum .. nu imi pasa ! " Intrase dupa Rosalie in hambarul ce mirosea a bufnite si a mizerie : "Tipic bufnitelor ! " Se apropiase de un sir lung de bufnite ce stateau cu ciocul sub pene , cum le era obiceiul . -Ehh hai ! Asta ii culmea !! Toate dormiti ?? "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|