Thread Closed 
I'm trying to take the right choice
06 Jul 2011, 20:10
Era ceva ciudat cu Rosalie . Se simtea in aer . "Tot nu imi convine ceea ce se intampla , dar prefer sa nu o stresez " , si.a spus ea , dandu.si totusi seama ca nu este treaba ei ce este in viata personala a celorlalte persoane . "La urma urmei , nici macar eu nu suport acest lucru , de ce altii sa o faca ? Si cred ca si Rosalie e la fel ca mine . Cine ar putea accepta ca cineva sa intre cu forta in viata personala a acestora ? Cu siguranta , nu eu ! "
"Ce spui sa intram in hambar? Trebuie sa trimit o scrisoare acasa."
Eliza daduse usor din cap , in semn de acceptare si totusi , bucurie .
-Chiar acolo vroiam sa merg si eu . Si eu vreau sa o trimit acasa .. insa nu parintilor , ii zise ei , putin rusinata .
"De obicei cand trimiti o scrisoare spre casa , le.o dai parintilor , nu suriorei mai mici . Dar oricum .. nu imi pasa ! "
Intrase dupa Rosalie in hambarul ce mirosea a bufnite si a mizerie : "Tipic bufnitelor ! "
Se apropiase de un sir lung de bufnite ce stateau cu ciocul sub pene , cum le era obiceiul .
-Ehh hai ! Asta ii culmea !! Toate dormiti ??

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: I'm trying to take the right choice - by Eliza G. Blest - 06 Jul 2011, 20:10