I'm trying to take the right choice
|
06 Jul 2011, 20:43
|||
|
|||
Rosalie zambise cu drag gandindu-se ca Eliza ii va scrie surioarei sale. Cu siguranta ii era dor de ea sau poate voia sa afle ce mai face. Brusc, o apucase melancolia gandindu-se la mama si la tatal ei, ducandu-le dorul , dar isi revenise dintr-o data amintindu-si ca in curand ii va revedea. Strambase putin din nas fiindca nu ii placea deloc 'decorul' din hambar si scoase bagheta Magica a Lunii care ii apartinea pentru a face sa dispara mizeriile lasate de pasari si mirosul acela sufocant. Cand Sabri o vazuse si se indreptase catre ea, fosta Soimeanca o mangaie pe crestetul capului. Nu o mai vazuse pe bufnita de cateva zile asa ca se bucura enorm cand o zarise din nou. Cu o rotire de bagheta facuse sa apara cerneala, pergament si o pana argintie. Incep sa scrie usor:
Quote: Nu am de gand sa formulez nicicum ceea ce am de gand sa scriu fiindca sunt foarte tensionata. Tocmai de aceea m-am decis sa pun pe pergament gandurile mele. Am avut din nou o previziune destul de infricosatoare. Vreau doar sa stiu daca sunteti bine! Va rog,raspundeti-mi repede fiindca sunt ingrijorata foarte tare. Rosalie! Ii inmanase pergamentul lui Sabri, apoi ii facu semn sa plece,dar totodata sa ii aduca cat mai curand un raspuns. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|