Freedom , mnah , no way !
|
07 Jul 2011, 11:55
|||
|
|||
~Eliza's POV~
Am stat putin pe ganduri la ce i.am spus Emei . Stiam ca mi.am dat aproape tot naduful asupra ei si dupa reactia pe care o avusese , mi.am dat seama ca am intrecut putin limita . Mintea mea zburase aiurea in timp ce o tacere incordata se pusese intre noi doua . Nestiind ce sa ii mai spun , m.am holbat la geam si totusi , total lipsita de viata . Nu eram atenta la nimic , imi imaginam un topor ce sa sparga o calota de gheata , ceea ce se si intamplase defel .Insa acel topor era Ema .. - Cum a fost anul tau?" " Ai avut mult de studiu?" -Ahmm..unu la mana - prima intrebare- a fost un an ca si celelalte si ma astept ca viitoarele sa fie la fel de plictisitoare si din cand in cand amuzante sau aventurioase . Si oi la mana -a doua intrebare- am avut mult de studiu caci mai tot timpul intarziam la ore si profesorii ma pedepseau ! Si stii cum ? Citeste cartea cutare , fa.i eseu , citeste cealalta carte , fa.i alt eseu . Si tot asa pana am citit anul acesta un sfert din biblioteca scolii . Cred ca peste 3 ani o s.o termin toata si profesorii vor fi nevoiti sa citesc si cartile din Sectorul Interzis , i.am spus eu foarte fericita , razand fara sa ma mai abtin . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|