Thread Closed 
I'm trying to take the right choice
07 Jul 2011, 13:27
Cu multa mila , Eliza atinsese cu gingasie o bufnita cenusie ce dormea dusa ,dar din cand in cand se cutremura . "Poate are niste cosmaruri."
La atingerea fetei , mica bufnita se trezise imedia , isi desfacuse aripile catifelate si isi luase zborul , aterizand pe marginea geamului .
-Hey!Stai putin! Nu vroiam sa iti fac nimic rau . Vreau doar sa trimiti o scrisoare , i.a spus ea , fluturand in mana o hartiuta ingalbenita.
S.a apropiat de ea , bufnita dandu.se cu cateva picioruse mai in spate si o privea pe fata cu doi ochi mari rugatori si totodata tematori . Eliza incercase sa o calmeze prin sentimentele si miscarile ei calme si masurate . Luase o penita si o calimara si scrisese textul : ,,Draga Amelia , stiu ca nu imi sta in caracter sa iti trimit tiemesaje , dar ca sa fiu sincera , iti duc dorul . Nu in sensul ca vreau sa ma cert din nou cu tine ci ca sa te am langa mine . Totusi suntem surori , vrem sau nu . Dar eu , chiar daca tipam la tine in legatura cu acele prostii pe care le faceai , tot tineam la tine . Incercam numai sa te ajut , sa intelegi ce se intampla cu lumea asta , dar tu intotdeauna ii spuneai mamei si eu ajungeam sa fiu pedepsita si respinsa de ei . Nu stii ce era in sufletul meu in acele momente si nu vei dori sa stii dar iti spun din toata inima un sincer imi pare rau . Cu drag , Eliza . "
A infasurat pergamentul si l.a pus pe piciorul intins al bufnitei ..
-Ce ciudat , spusese ea catre Rosalie , timp in care bufnita isi luase zborul .

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: I'm trying to take the right choice - by Eliza G. Blest - 07 Jul 2011, 13:27