Freedom , mnah , no way !
|
07 Jul 2011, 21:40
|||
|
|||
Era o atmosfera binevoitoare , amuzanta si totusi foarte calmanta pentru Eliza .
"Ohh..chiar nu stiam ca Ema are asa un simt al umorului " , isi zise ea in minte ,inca tinandu.se din mana si dand frau liber rasului ce era in ea . Era chiar fericita , lucru ce nu i se intampla prea des , dar totusi , era bine pentru viperina . -Olala ! Sigur ! E cel mai bun lucru posibil sa mai incalci putin regulile . Stii .. cand eu intarzii la ore , profesorul imi zice ca am incalcat o regula dar eu ii inchid gura cu o alta regula si nu mai zice nimic . De obicei merge , dar daca repeti aceeasi greseala de mai multe ori , profesorii o sa isi dea seama si atunci tu pici . Dar eu imi fac un plan . Intarzii la o materie o data pe saptamana si apoi cealalta saptamana la fel . In fine , faceam in asa fel incat sa intarzii la toate si gaseam mii de motive . O data , daca ma gandesc bine , stiu ca eram la ora de Potiuni si intarziasem la ora circa 20 de minute . Plesneala a sarit in sus de nervi , mi.a tinut o morala de toata frumusetea si mi.a ordonat sa ma asez . Atat imi trebuia . Am plecat de langa usa si m.am indreptat spre biroul lui , m.am asezat pe aceasta cu fundu' si asteptam ca profesorul sa predea . "Vai ! Ce amintiri frumoase ! " "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|