Dancing with ghosts.
|
07 Jul 2011, 21:53
|||
|
|||
Cercetasa incerca sa distinga chipul celui ce venise prin incaperea invesmantata in intuneric. Dupa tonul vocii lui Leigh , putea spune ca ceva nu era in regula. Ii arunca o privire scurta lui Bell, dar tanara nu se uita la ea. Privea, in schimb, silueta incadrata de intuneric.
- Da, iubito, eu am fost, raspunse un glas necunoscut, de barbat. Vocea lui era sarcastica si rece in acelasi timp, ca si cand Leigh nu s-a prins inca de o gluma buna. - Abia acum ti-ai dat seama? continua el, mila ivindu-se in inflexiunile glasului sau. Ti-a luat cam mult. O viata intreaga, as putea spune. Desiree tocmai se pregatea sa intrebe ce se petrece, cand silueta se apropie de cele trei studente. Vazu la lumina lunii un chip cunoscut. - Vad ca si voi trei v-ati prins cam greu. Doamne, si eu care ma saturasem de atatea explicatii. Lucas pasi catre ele. Nu era fantoma; ci un om in carne si oase. Desiree lasa sa-i scape un icnet printre buze. - Cum ai facut asta? il intreba, fara sa se mai poata abtine. Ultima oara erai cam mort. Lucas ridica din umeri cu mandrie. - Un Bong Impietrit . Oh, si cateva iluzii optice.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Sleeping with ghosts. | Desiree Rose Goth | 52 | 7,085 |
12 Apr 2011, 08:04 Last Post: Desiree Rose Goth |