The deathly taste of revenge
08 Jul 2011, 00:07
Wow...tipa chiar e disperata dupa razbunare si aproape ca ma sperie.DAr totusi e interesant asa ca primeste un 9 sper 10 inca nu sunt hotarata.Stiu ca niciodata nu o sa isi poata reveni din soc doar daca nu cumva viziteaza un psiholog.Oricum este doar un caracter.
"Am inceput sa plang si am continuat asa cinci minute,dar nu era momentul in care sensibilitatea mea sa iasa la suprafata. Trebuia sa ma lupt cu mine insami pentru a ma trezi la realitate. Nu aveam cum sa las totul asa, in viata totul se plateste, nu-i asa? Ei bine,eu asa cred. In definitiv nu ma voi cai pentru ceea ce voi face,de asta sunt sigura. "
Eu ma intreb cum a ajuns politista.Inteleg ca pentru a fi politist ai nevoie de curaj si dorinata de a face bine cu riscul vietii dar nici chiar asa.
"Unde a ramas acea fetita care odata a crezut in dragoste, in fericire, in implinirea dorintelor? Unde este acea Daria care asculta de parintii sai si se plimba cu sora mai mica de manuta prin parc dispusa sa o ocroteasca orice ar fi? Unde este cea care voia sa studieze Medicina? Unde este cea care il iubea pe Hugo in ciuda tuturor inconvenientelor care au aparut in viata sa? Unde e .. Ah,gata,ajunge! A disparut. Si totusi .. dupa toate acestea: inca sunt in viata" fragmentul asta imi place mult. As zice "cel mai" dar dupa spusele doamnei diriginte nu exista "cel mai".Oricm astept nextul sa vad ce mai face aceasta mica razbunatoare.

[Image: alma.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: The deathly taste of revenge - by Alma Rodriguez - 08 Jul 2011, 00:07

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  The revenge Effy K. Dietrich 9 3,023 10 May 2011, 13:34
Last Post: Effy K. Dietrich
  The Revenge ~ Razbunarea Jade A. Crawford 20 5,227 27 Dec 2010, 11:11
Last Post: Bella Emily Rose