Just.Be.Silent!
|
08 Jul 2011, 13:46
(This post was last modified: 08 Jul 2011, 13:46 by Claire Afere.)
|||
|
|||
ooc : prea tare faza .. am nevoie de terapie
![]() bic : Claire o privea pe Jane pe sub genele ei complet uimita . "Ahm..eu incerc sa caut un cadou pentru parintii mei si ea ma i.a cu locul meu natal . Fix ce imi mai lipsea . " Tragandu.si aer in piept ii spusese fetei raspicat urmatoarele : -Uite ! Deci , eu apartin planetei Kensas , planeta junglei. Nu te uita la mine , ca nu bat deloc campii . E cat se poate de adevarat ceea ce spui . Poate ca ,candva, o sa te iau cu mine sa te prezint parintilor , intr.o vacanta , desigur , daca ai fi de acord si daca ne.om mai intelege in acel timp . Oricum , aceasta planeta , Kensas , nu se aseamana deloc planetei Terra . E total diferita . Si fauna si vegetatia pana si oamenii . Am plecat din Imperiu , chit ca parintii mei nu erau de acord , sa invat magia ,,normala'' de pe aceasta planeta . Acolo invatam numai magia sacra sau straveche si a inceput sa imi displaca , deci , mi.am luat zborul de acolo si am aterizat aici , pe Terra . Prima data m.am intalnit cu o fata intr.un parc din Londra , o fata pe nume Eliza Cyreno , care m.a ajutat sa ajung aici , la Hogwarts . Apoi , am vorbit mai putin , amandoua fiind prea ocupate cu scoala ... Ai inteles ? The princess of Kensas empire ![]() "Cars passing by - representing my life I ain't old but I ain't young enough to cry like a baby And I'm so scared but I won't tell you for fear you'll hate me more" |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Silent night ...[Partea I] | Cresseda E d'Guillaume | 10 | 2,306 |
13 Dec 2011, 05:07 Last Post: Cresseda E d'Guillaume |