Freedom , mnah , no way !
|
08 Jul 2011, 14:51
|||
|
|||
" - Oh, foarte bine!" chicoti Soimeanca. " Eu am avut candva un exces de tupeu. Ceea ce e groznic la personalitatea mea" rase ea. " Trebuia sa imi indeplinesc pedeapsa si trebuia sa scriu adresele din toate agentile doamnei profesoare. Pe la jumatate mi s-a pus piticul si am cerut un pahar cu apa. Ce am primit au fost cuvinte de genu' "esti in detentie, nu in bar", asa ca am reusit cumva sa... sparg conducta de apa din perete..."
Ema isi scoase bagheta si isi lasa degetele lungi sa alunece pe lemnul matasos. Se uita la Eliza cu o privire complice. " - Desigur, nici acum nu se stie vinovatul" chicoti ea din nou. Mai lua o bomboana si se stramba usor. Uitase de 'materialul' din care era facuta. Senzatia de discomfort a disparut totusi repede. Ema era pe cale sa zica ceva, dar usa compartimentului se zgudui putin. Urma un moment de liniste, apoi o serie de sunete ciudate, precum zgarieturi si schelalaituri. Usa se zguduii iar. Soimeanca se ridica incrutata, deschizand-o cu grija. O pata rapida, alb cu gri, se strecura pe langa picioarele ei si sari pe bancheta. Ariadne, catelusa Emei, statea acum uitandu-se la cele doua, cu limba roz atarnandu-i intr-o parte. " - Ce faci aici, Ari?" o certa Ema pe un ton mustrator. " Ar fi trebuit sa stai cu Dawn!" ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|