|
08 Jul 2011, 15:45
|
|
Bell Evans
|
RP Posts: 2896
Casa: Niciuna
Galeoni: 4367
Animal: Bufnita alba - Eowyn
|
|
- Fosta cercetasa isi simtea corpul impietrit; Leigh insa parea mai dezorientata decat ele trei la un loc.
"-Nu esti sora mea" incepu Lucas. Vocea lui era traganata, cu tonalitati joase. "Ai fost adoptata de parintii mei pentru ca voiau o fata. Pentru ca niciodata nu au vrut sa aiba un fiu ca mine" continua el.
Bell icni cand Lucas veni in fata lor, vrand sa se apropie de asa-zisa lui sora.
"-De asta te'am omorat; pentru ca m'am saturat sa ma prefac ca urasc cel mai de pret lucru din viata mea. Pentru ca e atat de greu sa urasti ceva pe care il iubesti cu toata fiinta; nu stii cum te consuma pe interior. Pana cand ajungi sa te intrebi daca mai ai sau nu un suflet" remarca el, oftand cu ironie.
Bell pufni incet; cu siguranta el nu il mai avea de mult pe al sau. Sa isi insceneze propria moarte si apoi sa'si omoare iubita - care era sora lui, dar trecand peste asta. Trebuia sa fi tacanit rau de tot.
"-Iar in ceea ce va priveste pe voi.." incepu din nou tanarul.
Le privi nedumerit.
"-Chiar nu stiu daca sa va trimit sa'i tineti companie lui Leigh sau nu. Ce zici surioara? Te simti singurica acolo?" remarca el, intorcandu'se spre silueta translucida.
|
|
Messages In This Thread |
RE: Dancing with ghosts. - by Bell Evans - 08 Jul 2011, 15:45
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|