Freedom , mnah , no way !
|
08 Jul 2011, 19:50
|||
|
|||
ooc : cat mai stam ?
bic : ~Eliza's POV~ Am intins mana spre catelusa din nou , de data asta atingand.o . Avea o blana foarte moale si pufoasa . Imi venea sa il tin in brate , sa il pup , sa ii spun lucruri dragalase , ca unui bebelus . Micuta mai venea langa mine , ma atingea pe antebrat cu nasucul ei rece si ma privea cu doi ochisori albastri ca,,oceanul'' . Mi.a placut enorm ! "Clar ! Primul lucru pe care il fac cand pun piciorul in casa e sa sar pe mama si s.o bat la cap sa ma lase sa imi cumpar un animal de casa. Chit ca am si o pisica . Se vor intelege ei " , mi.am spus eu desi imi imaginam cum pisica mea lenesa si ce se comporta ca o regina in casa , sa aiba drept companie un caine . "Cred ca o sa.l faca servitorul ei .. ,,Potaie , zise pisica , adu.mi un castron cu apa . '' ,,Nu pot , majestatea voastra ! " ,,Atunci , fura.l ! '' si isi scoate ghearele . " -De cat timp o ai ? "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|