The deathly taste of revenge
10 Jul 2011, 16:11
  • Rose imi pare rau ca am intarziat cu comentariul. Dar sa stii ca am citit doar ca uitasem sa iti dau comentari. >Happywide<
    Primul capitol.

Quote:Unde a ramas acea fetita care odata a crezut in dragoste, in fericire, in implinirea dorintelor? Unde este acea Daria care asculta de parintii sai si se plimba cu sora mai mica de manuta prin parc dispusa sa o ocroteasca orice ar fi? Unde este cea care voia sa studieze Medicina? Unde este cea care il iubea pe Hugo in ciuda tuturor inconvenientelor care au aparut in viata sa? Unde e .. Ah,gata,ajunge! A disparut. Si totusi .. dupa toate acestea: inca sunt in viata!
    Am ales tot fragmentul acesta pentru ca mie mi se parea ca face tot capitolul, intrebarile acelea de la sfarsit. Heart Asta nu inseamna ca nu imi place si restul capitolului, chiar imi place atitudinea Dariei, Devil poate din cauza razbunari. =))))) Oricum mi-a placut foarte mult.

Capitolul doi.

Quote:"Lasa-ma. Te urasc!"
    Cu asta s-a terminat falistatea mea. Il iubeam mai mult decat orice pe lumea asta,dar ca sa imi duc la capat razbunarea trebuia sa renunt la el.
    Nu prea imi place atitudinea Andrei Finna urasc tipul asta de persoane, dar vom vedea pe parcursul ficului daca se schimba.Heart Imi pare rau pentru Eric, cam aceeasi poveste si la mine, dar asta nu conteaza, chiar imi este mila de saracul baiat. Sunt foarte curioasa ce se intampla mai departe cu Hugo si Daria in capitolul III . Heart Spor la scris Rosei.

Two is accopany ; three is a party !.
[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: The deathly taste of revenge - by Rachelle Hathaway - 10 Jul 2011, 16:11

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  The revenge Effy K. Dietrich 9 3,022 10 May 2011, 13:34
Last Post: Effy K. Dietrich
  The Revenge ~ Razbunarea Jade A. Crawford 20 5,217 27 Dec 2010, 11:11
Last Post: Bella Emily Rose