La masa cu Jennifer
15 Jul 2011, 14:50 (This post was last modified: 15 Jul 2011, 14:50 by Serena van der Woodsen.)
"Ai dreptate!"spuse Serena. Apoi o vazu pe vanzatoare intrand intr-o camera, nu prea la vedere, din care adusese o lada mare de broscute de ciocolata. "Scuza-ma, te rog, un moment. Ma duc sa-mi mai iau niste broscute. Pana nu se termina!" spuse Serena vazand ca oamenii au inceput sa le cumpere imediat ce au fost puse pe tejghea. Ea se indrepta catre vanzatoare si se aseza la coada din fata ei. Mereu se plictisea cand trebuia sa stea la rand, deoarece i se parea ca timpul trece prea incet.
Dupa doua minute in care asteptara, Serena ajunse si apuca sa-si cumpere cinci broscute. Merse la masa, zambind apoi spuse "Scuze ca a durat atat, dar voi avea nevoie de ceva dulce, mai tarziu. Acasa m-am obisnuit sa mananc cand vroiam eu, asa ca mereu mi se face foame pana e gata cina." Apoi puse punga din hartie in care erau dulciurile in buzunarul din fata al hanoracului pe care il purta. Serena incepuse sa tremure pentru ca i se facuse frig si is lua pe maini manusile negre pe care le avea cu ea mereu.

"Sincerity seems to be a problem today. But I prefer to be hated than be false and fool people."(Kristen Stewart)
[Image: mtt8rc.jpg]

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: La masa cu Jennifer - by Serena van der Woodsen - 15 Jul 2011, 14:50