Lectia I - Acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor
|
15 Jul 2011, 20:15
|||
|
|||
Pe niste coridoare pustii , necunoscute elevilor , o fata , cu gluga trasa pe fata , mergea repede , cu ghiozdanul intr.o parte si lovinduse de el la fiecare pas mare pe care il facea .
La capatul coridorului , ridica mana si zidul disparuse instantaneu cand aceasta soptise cateva cuvinte dintr.o limba ciudata . Se afla pe un coridor la fel de gol ca si celalalt , dar fetei nu ii pasa , cu cat erau mai putin , cu atat mai bine . "So .. pentru prima data merg la o astfel de ora . O ora legata de incuiati. De ar stii parintii mei in ce m.am bagat .. mi.ar face multe . " Ajunse la o usa , intredeschisa si cand vru sa o impinga , profesorul de potiuni ii iesise in cale . -Ahm , buna ziua ! a rostit ea putin uimita . Acesta nici nu se uitase la viperina si isi continuase drumul . Eliza se uitase dupa el uimita si usurata . Pasise pragul , privind spre fata clasei . Profesorul se afla la catedra si o persoana venise deja . -Buna ziua domn profesor , rostise ea si se asezase la o banca . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|